Előnyei

AZONNALI FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ HATÁS

 

A krioterápia (extrém hideghatás) alkalmas fájdalomcsillapításra, izomgörcsök oldására, duzzanatok csökkentésére helyileg. Jótékony hatása az adott területen azonnal észlelhető.

 

Rendkívüli hideg érzéstelenítő, valamint érszűkítő és duzzanatcsökkentő hatásainak köszönhetően már az első használattól kezdve megszűnnek a zavaró tünetek, a fájdalom, viszketés, égő érzés és a duzzanat, valamint csökkenhet a vérzés.

 

BŐRBARÁT MEGOLDÁS

 

Speciális műanyagból készült az eszköz, melyen nem tapadnak meg szennyező és allergiás reakciót kiváltó anyagok. Allergiás reakciót nem vált ki az alkalmazott területen.

 

HOSSZAS JÓTÉKONY HATÁS

 

Tekintettel a speciális orvosi műanyag burkolatra és a speciális fagyott hűtőfolyadékra, rendkívül egyenletesen hűti le a kezelt testrészt. Akár 8-10 percen keresztül fenntartja az extrém hideghatást.

 

TÖBBSZÖRI HASZNÁLAT

 

A Hemomed újrahasznosítható, szappanos mosás és öblítés után újra a mélyhűtőbe helyezhető. A terméket a kúra során annyiszor használja, ahányszor csak szükségét érzi, akár fél-egy évig is!

 

AZONNALI ENYHÜLÉS

 

A Hemomed használója kellemetlenségek nélkül folytathatja mindennapi teendőit, csupán naponta néhány alkalommal kell 8-10 percet áldoznia a kezelés elvégzésére.

100%-ban természetes és gyógyszer-mentes. Nem tartalmaz irritáló anyagot.


A legjobb kezelés belső és külső aranyérre!

Nincs fájdalom

Biztonságos

Azonnali fájdalom- csillapító hatás

Nincs allergizáló hatása, bőrbarát megoldás

Hosszas jótékony hatás

Többszöri használhatóság

Diszkrét csomagolás

Szállítás 3 munkanapon belül

100%

Garancia

Vélemények

Hol tudom megvásárolni?