Hatások

A Hemomed gyorsan enyhíti az aranyeres fájdalmat, a viszketést, a gyulladást, az égő érzést és a vérzést.

A hideghatást közvetítő eszköz  (más néven „kriogén applikátor”) helyes használat esetén azonnal tartós eredménnyel mulasztja el az aranyér okozta kellemetlenségeket. A krioterápia az a fizioterápiás eljárás, amelynek során a hideghatást terápiás célokra alkalmazzuk.

A krioterápia, mint gyógy technika alkalmazásának kezdetei a távoli múltba nyúlnak vissza. Sebek, sérülések ellátására már Hippokratész (Kr. e. 460–377) is használt jeget. A hideghatás előállításának és alkalmazásának eljárása az utóbbi években rengeteg fejlődésen ment keresztül, részint a modern technológia legújabb vívmányainak köszönhetően, részint elméleti ismereteink gyarapodása miatt. Ennek a technológiai fejlődésnek az eredményeképp született meg a Hemomed aranyérkezelő kiroterápiás applikátor.

Az eszköz használata mellett nincs szükség aranyérkezelő krémekre, kenőcsökre. Az ezekben található kemikáliák allergiás reakciót válthatnak ki, ami irritációt okozhat. A Hemomed esetében csakis a hideg érintkezik az aranyérrel. Semmilyen mellékhatása nincs.

Tiszta és szagtalan. Az otthon nyugalmában használható. Nagyon gazdaságos, az applikátor 6 hónapig újra és újra alkalmazható. Ez azért is fontos, mert a már kikezelt aranyér ismét kiújulhat. Ajánlott műtét utáni utókezelésre is, hogy elősegítse a gyógyulást. 

100%-ban természetes és gyógyszer-mentes. Nem tartalmaz irritáló anyagot.


A legjobb kezelés belső és külső aranyérre!

Nincs fájdalom

Biztonságos

Azonnali fájdalom- csillapító hatás

Nincs allergizáló hatása, bőrbarát megoldás

Hosszas jótékony hatás

Többszöri használhatóság

Diszkrét csomagolás

Szállítás 3 munkanapon belül

100%

Garancia

Vélemények

Hol tudom megvásárolni?