Használat

A Hemomed már az első használat során enyhíti a fájdalmat és a kellemetlen érzést. Enyhébb esetekben 5 napon keresztül alkalmazott

  • • napi 2-4 kezelés egy applikátorral (egy kezelés egy applikátorral 8-10 perc hosszúságú), vagy
  •  
  • • napi 1-2 kezelés két applikátorral (egy kezelés két applikátorral 15-18 perc hosszúságú)

elegendő a gyulladás megszüntetésére.

A súlyosabb esetek több kezelést igényelnek, ezért két applikátor használatát javasoljuk. Két applikátorral minden kezelés legalább 10 perc hosszúságú, és mind a külső, mind a belső aranyér szimultán kezelhető. A gyors enyhülés érdekében az applikátorokat olyan gyakran kell alkalmazni, amennyiszer csak lehetséges.

Ha még több információra van szüksége, kérjük, hogy olvassa el a gyakran feltett kérdéseket és válaszokat!

Vegye ki a Hemomed-et a mélyhűtőből (1. lépés), és távolítsa el róla a műanyag tartót az oldalainál fogva (2. lépés).

Hemomed használata

A Hemomed használata

Belső aranyér esetén

A csomagban megtalálható síkosítóból vigyen fel pár cseppet az applikátorra, az eszköz keskenyebbik végére (3. lépés). Feküdjön az oldalára, helyezkedjen el kényelmesen, majd hajlítsa be és húzza fel térdét a mellkasáig. Lassan, óvatosan illessze be az applikátort (a keskenyebbik, síkosított végét) a végbélnyílásba (4. lépés), majd tartsa ott 8-10 percen keresztül (5. lépés). Nem szükséges az applikátort teljes hosszában felhelyezni, csak ameddig az kényelmes.

Külső aranyér esetén

Feküdjön az oldalára, helyezkedjen el kényelmesen, majd hajlítsa be és húzza fel térdét a mellkasáig. Helyezze az applikátort az érintett területre a végbéltájékon (4. lépés), majd hagyja ott 8-10 percen keresztül (5. lépés).

A Hemomedet használat után öblítse le szappanos vízzel (6. lépés). Bármilyen szappan vagy fertőtlenítő használható, viszont ne próbálja meg forralással fertőtleníteni, oldószerrel vagy hígítóval tisztítani, mert az kárt tehet az applikátorban.

Helyezze vissza az applikátort a tartójába, és tegye vissza a mélyhűtőbe (7. lépés). A következő használatig tárolja a Hemomedet fagyasztójában (8. lépés).

100%-ban természetes és gyógyszer-mentes. Nem tartalmaz irritáló anyagot.


A legjobb kezelés belső és külső aranyérre!

Nincs fájdalom

Biztonságos

Azonnali fájdalom- csillapító hatás

Nincs allergizáló hatása, bőrbarát megoldás

Hosszas jótékony hatás

Többszöri használhatóság

Diszkrét csomagolás

Szállítás 3 munkanapon belül

100%

Garancia

Vélemények

Hol tudom megvásárolni?